Pages

Ads 468x60px

Labels

TAUKE NASI KUKUS DITIKAM BERTUBI-TUBI (4 GAMBAR)Aug 13, 2013 - 3 Gambar Tragis Kejadian Terbaru Peniaga Nasi Kukus mati dibunuh.Berita yang menggemparkan penduduk tempatan apabila dilaporkan seorang pemilik Restoran Nasi Kukus Paka, Dungun, Terengganu telah ditikam bertubi-tubi dengan senjata tajam terus rebah dan meninggal dunia di tempat kejadian.  

Ianya berlaku betul-betul di hadapan Restoran Nasi Kukus kepunyaan mangsa. Kereta Toyota Hilux warna hitam kepunyaan mangsa nombor pendaftaran CCL 5455 telah dilarikan oleh pembunuh. Polis kini sedang giat memburu pembunuh.

Mohon kerjasama orang ramai yang menyaksikan kejadian kejam ini dan jika mempunyai apa-apa maklumat bagi membantu siasatan sehingga tertangkapnya pembunuh kejam ini agar menghubungi pihak polis yang berdekatan. 

Juga amat berharap pihak polis atau mana-mana pihak mengambil tindakan drastik dalam menangani kejadian seperti ini dengan meminda atau penguatkuasaan samada dari aspek pencegahan atau penguatkuasaan sebelum imej negara kita di mata dunia tidak tercalar.

Saya amat yakin pihak berkuasa negara kita mampu mengubahnya.No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...